PAGUAJ
ONLINE

Nëse dëshironi të regjistroheni apo për sherbime të tjera, tani keni mundesin që të paguani online.

ZGJIDHNI SHërbimin

NJË MUAJ

25
 • AMBIENT MOTIVUES
 • TRAJNER TE SALLES
 • PAISJET MË MODERNE

TRE MUAJ

70
 • AMBIENT MOTIVUES
 • TRAJNER TE SALLES
 • PAISJET MË MODERNE

GJASHTË MUAJ

120
 • AMBIENT MOTIVUES
 • TRAJNER TE SALLES
 • PAISJET MË MODERNE

NJË VIT

180
 • AMBIENT MOTIVUES
 • TRAJNER TE SALLES
 • PAISJET MË MODERNE

MIRËSEVINI NË FLEX GYM

Misioni dhe Vizioni jonë

Ambienti Ynë

FILLO TANI

Ki Kohë Ki
Veç Nisja!